HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Ki az USA botrány felelőse?

2014.10.21. 18:52 Steve123

Ki más mint Orbán Viktor? Olyan rendszert épített ki, amelyet hatékonyan és szilárdan irányít. Ő most az illetékes elvtárs, aki mindenre tudja a választ. Most valószínűleg megint az lesz, hogy a magyarokat bántják, de a kormány megvéd minket.

Ki felelős még? Azok az emberek, akik az áfa-elcsalt étolajat megvették? Ez butaságnak tűnik. Gondolkodjunk akkor egy kicsit. Miért lehet nagy tételben áfát csalni? Mert a NAV engedi. Miért engedi a NAV? Mert a politikusok nyomást gyakorolnak bizonyos vállalkozók érdekében. Ha van eszük nem adnak konkrét utasításokat, nem kapnak Nokiás dobozokat, csak világossá teszik az elvárást, illetve félrenéznek. Miért teszik ezt a politikusok? Mert szükségük van a baráti vállalatok pénzére, mind a kampányhoz, mind a politikai klientúra eltartásához. Miért nem nyíltan, közpénzekből finanszírozzák ezt? Mert az emberek nem tudják elviselni, hogy a pártok és a politikusok bőséges, igazgatói fizetéseket kapjanak. Kérdezz meg bárkit, hogy kapjon-e Orbán havi 10 milliós fizetést (nem évi, havi!). A többség azt mondaná, hogy inkább minimálbért. Eközben az senkit sem zavar, hogy Csányi vagyona egy év alatt 15 milliárddal !!! nőtt. Végső soron mégis mi vagyunk a felelősek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr236814779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2014.10.21. 20:23:12

a 80%-os adó, a 800+ ezer köztisztviselő, a totalitárius bürokrácia és állami terror országában, ahol komolyan felmerül a gigabyteonkénti 150 forintos internetadó, mégis mit várunk?

ha az usa banki szankciókat vezetne be ellenünk, annak brutális következményei lennének - pl ha külföldről nem lehet pénzt utalni magyarországra, az itthoni számítástechnikai vállalatoknak 3-4 hete lenne hátra, és csődölnének, mert az ilyenek kizárólag exportra dolgoznak. de a devizáért beszerezhető árúk ára is súlyosan megugrana.

és mindezt miért?

függetlenségi törekvésért? népünk, fajunk érdekeinek szem előtt tartásáért? vagy mert nagyon fejlődtünk volna, és irigyeink lennének?

NEM!

hanem a 80%-os adóért, a 800+ ezer köztisztviselőért, a totalitárius bürokráciáért és az állami terrorért, a mindent átható korrupcióért, hogy mégtovább fentmaradhasson az imperialista magyar terrorállam, mégtöbb pénzt húzhassanak ki az ingyenélők a dolgozni egyre kevésbé hajlandó embertömegek zsebéből.

minket, magyarokat a fidesz kiírtana, ha megtehetné, és ezért több pénzt kapna homályos köröktől. és meg is teszi szívfájdalom nélkül.
süti beállítások módosítása