HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Plakátháború

2017.06.24. 08:40 Steve123

Úgy látszik a Fidesz tényleg a Jobbiktól fél legjobban, mert direkt azért hoztak egy törvényt, hogy nehogy folytatódjon a Jobbikos plakátkampány. A végén még megtudnák az emberek, hogy van más párt is a Fidesz-en kívül. Ez nem túl demokratikus lépés. Vajon mi lesz a következő? 

Azért gusztustalan ez, mert a Fidesz újból és újból Nemzeti konzultációs palkátokkal bombázza a szavazókat. Ráadásul ezt közpénzből teszi. A Jobbikot Simicska legalább a saját pénzéből támogatja. Ez most hirtelen hatalmas bűn lett. Mintha a Fideszhez semmilyen vállalkozó, újság, cég nem állna közel. Törvénybe foglalni, hogy "amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek" eléggé ijesztő. Az egy dolog, hogy eddig is így volt, de nyíltan fel is vállalni?

Lehet, hogy az egész megint terelés. Próbálkoznak, aztán, ha túl sokan morgolódnak, lásd internet adó, olimpia, akkor majd kihátrálnak. Hát morgolódjunk!

UI1: Az igazi probléma, hogy minden kormány párt kiépíti a baráti vállalkozók körét, akitől pénzt kap cserébe számára kedvező törvényeket hoz. El kell végre fogadni, hogy a pártoknak SOKKAL több közpénzt kell adni, de utána vasszigorral kell lesújtani az összefonódásokra. A hálapénz kapcsán is ezt szajkózzák már hosszú ideje.

UI2: A kis tescóban találkoztam Simicskával. Először nem akartam elhinni, hogy ő az, de megnéztem, hogy milyen autóba szállt be és az meggyőzött. A milliárdosok köztünk vannak!

Image result for transparent pocket

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr10012617285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása