HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

A nyerőgépek után az italautomatákra csapnak le

2017.07.28. 17:34 Steve123

Emlékeztek még a nyerőgépek kálváriájára? Megemelték az adójukat, hogy nőjenek az állami bevételek. Sikerült ellehetetleníteni a nyerőgépek üzemeltetőit, kezdték becsukni a boltot. Ezután próbálták magyarázni a bizonyítványt, hogy valójában a játékfüggők érdekében cselekedtek, meg különben is nemzetbiztonsági kockázatok voltak, valójában fel akarták számolni a szektort. Aztán eltelt egy kis idő és Andy Vajna mégiscsak üzemeltethet nyerőgépeket!

Az index egy cikkére szeretném felhívni a figyelmet, mert az étel és ital automaták is hasonló utat kezdtek el bejárni. Az online pénztárgépek után az online automaták logikus lépés. Csakhogy nem mindegy, hogy mennyibe kerül a bekötés és a felügyelet! Az állam először szabad versenyről beszélt, ami hipp-hopp átalakult monopóliummá. Természetesen a maximális árakat fogják alkalmazni, ami jelentősen megdrágítja az automatákból vett termékeket. Ha nőnek az árak, akkor kevesebbet vásárolnak az emberek és a veszteséges automatákat ki kell vonni a forgalomból.

Már várom, hogy a megjelenjen ezen a kiherélt szektoron egy "baráti" vállalkozó, aki megveszi az értéktelenné vált automatákat. Ezután jöhet az újabb törvényi átalakítás, hogy mégis csak megérje a biznisz...

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr2312697203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása