HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Újabb veszély leselkedik ránk, akadályozzuk meg a Párhuzamos tervet!

2017.11.04. 14:30 Steve123

Pártunk és kormányunk sikeresen vette fel a harcot a Soros tervvel. Azonban egyik fenyegetést még le se győztük, máris három új terv körvonalazódik, hogy azok egyszerre csapjanak le hazánkra. A Párhuzamos a következő pontokat tartalmazza:

1. Magyarország adjon át területeket a környező országoknak, hogy az eredeti Tiranoni elképzelések megvalósuljanak. 

2. Magyarország szerelje le az erőszak szervezeteket, mindenféle gárdákat, a rendőrséget, a honvédséget.

3. Magyarország fizesse vissza az összes EU-s támogatást, amit eddig kapott. 

Ön egyetért a Párhuzamos terv ezen pontjaival?

Vannak, akik szerint a Soros terv csak porhintés, el akarják terelni a figyelmet, stadion építésekről, Mészáros Lőrincről, a korrupcióról, az elszalasztott lehetőségekről. Ez nem igaz! A Párhuzamos terv léte bizonyítja, hogy a Soros terv valós volt. Ne hagyjuk szó nélkül, küzdjünk a Párhuzamos terv ellen is!

Image result for soros párhuzamos

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr8913173576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tireless treehugger 2017.11.04. 19:07:36

Van olyan hogy soros terv: nyílt társadalom. A 1968-as mozgalmak során megfogalmazott kívánalmak gyakorlatba ültetése. Meg valamennyi új dolog is (multikulti, globalizmus, megarégiók.. ),

A városiasodás és a gyors változások felborította az országot lett 6millió leszakadó. Jelentős tömeg. És van nekik ideológiai maszlag is: nemzethyeskedés, múltbafordulás, 1848 és mit kíván a magyar nemzet, régen minden jobb volt, földesúr, méltóságos és kegyelmes, öröklött függőségi viszonyok, nyers erőszak, na meg a szabadságharc minden és mindenki ellen. Van igény a múltbafordulásra, van igény a nanny state-re, van igény a bárgyú mesékre, a házi pálinkára, csikós gulyás ábrándozásokra, csodaszarvasra.

És ahogy a két igény összecsap megjelenik az igény a leszámolásra is. Mi vs ők. Mindig egy ilyen esélyre vártam, megmutatni a jelentős többségnek hogy mi vagyunk a jobbak. Addig örülj amíg a migráncsokkal vannak elfoglalva, van időd felkészülni.
süti beállítások módosítása