HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Orbán Viktor kicsikét nem ügyes

2022.02.02. 07:39 Steve123

A miniszterelnököt profi politikusnak tartom. A mellette dolgozó kommunikációs csapat is elsőosztályú. Figyelnek arra, hogy Orbán Viktor csak pozitív üzenteket mondjon, hogy ne lehessen megfogni kényes témákkal. Persze ehhez az is kell, hogy csak olyan újságíró beszéljen vele, aki hűséges a Párthoz. Ez a taktika működik. Olyan meggyőzően, logikusnak tűnőnen beszél a kormányfő, hogy egy pillanatra még el is hiszem, hogy teljesen rendben van, hogy hatósági árat vezetnek be, hiszen meg kell védeni az embereket, meg kell állítani az inflációt. (Abba már kevesen gondolnak bele, hogy a kereskedők veszteséggel kell, hogy áruljanak termékeket és az is fontos szerepet játszik az infláció növekedésében, hogy a választások közeledtével őrült pénzosztogatásba kezdett a kormány.)

A miniszterelnök ma is a jó hír hozója akart lenni, de valami nagyon félrecsúszott. Ezt mondta reggel a rádióban. "Amíg van orosz gáz, addig van rezsicsökkentés". Mintha nem az lett volna eddig a rezsicsökkentés ára, hogy a hálózatkarbantartások elmaradtak és például az MVM veszteségét az államnak kellett megtérítenie. Vagyis az emberek adón keresztül is fizettek a rezsiért.

A következő mondat még meredekebb volt. "Magyarország a piaci ár alatt veszi a gázt Oroszországtól." Na ezen már csak nevetni lehet. Tényleg van bárki, aki elhiszi, hogy Putyin ennyire hülye? Esetleg úgy gondolkodott, hogy az évezredes orosz-magyar barátságra tekintettel, adjuk nekik 20%-al olcsóbban a gázt? Nem lehet, hogy esetleg volt mellette egy-két kérése is? Viktor, Viktor! Most nagyon kilógott a lóláb! Már csak az a kérdés, hogy az ellenzék le tud-e csapni egy ilyen magas labdát.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr5617075378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása