HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Mit tiltsunk be az Über után?

2016.01.20. 17:08 Steve123

A taxisok szerint az Über tönkreteszi a taxisokat, becsapja az utasokat, és egyáltalán nem fizet adót, ezért be kell tiltani. Fogadjuk el, hogy az mind igaz. Az internetes arctalan rendelés, ahol az állam nem ellenőriz kellőképpen, veszélyes lehet. Vigyük tovább ezt a gondolatot. Mi veszélyes még, mit kéne még betiltani?

Először is az ebay-t. Senki nem garantálja, hogy ténylegesen megkapom az árut, azt az árut kapom meg, amit megrendeltem és megfelelő minőségben. 

Tiltsuk be az amazon-t is! Igaz ott, nem magánszemélytől rendelünk, de nem vehetjük kézbe a terméket. Lehet, hogy egy jó fénykép teljesen félrevezet minket.

Tiltsuk be az online szerencsejátékot. Mindenki tudja, hogy az a bűnözés melegágya. El lehet szépen menni egy kaszinóban vagy a lóversenyre helyette.

Itt az idő, hogy betiltsák az internet bankolást. Nem lehet kérdezni egy géptől, pedig sokszor nehézkes a használat. A biztonságról nem is beszélve. Sokan felírják egy papírdarabra a jelszót, ha ezt valaki megszerzi, akkor a teljes megtakarításra ráteheti a kezét.

A google is kerüljön fel a betiltandók listájára. Ki garantálja, hogy a kereső, a tényleg fontos találatokat adja vissza? Ez egy remek manipulációs eszköz. Az emberek teljesen elfelejtik, hogyan kell könyvtárban keresni valamit, mindenre csak rágugliznak.

Végül be kell tiltani az emailt. Hány email-t küldünk el naponta? Az email teljesen tönkreteszi a postát. Ráadásul mennyi adót is kell fizetni egy email után? Semmit. Az email a költségvetést is megkárosítja.

Való igaz, hogy az új idők új szabályokat követelnek. Nem az Überesek követelményét kell megnövelni, hanem a taxisokét lecsökkenteni. Hagyjuk, hogy a szabad verseny döntsön. Az Überes utasokat, pont hogy nem kell félteni, mert néhány negatív visszajelzés és az Überes hiéna, már nem is Überes.

 

"Már az idő kerekét soha többé vissza ne forgasd,
végtelen ős feketén, hulló csillag a lány."

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr398289748

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása