HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

BKV, MÁV, Malév, OTP: Melyiknek lennél a vezérigazgatója?

2014.05.08. 16:50 Steve123

A Malévé biztos nem, hiszen már megszűnt, pedig öntötték bele a pénzt. A BKV-ba és a MÁV-ba most is öntik, de mindkettő egy 30 éves zsigulihoz hasonlítható. Az OTP ezzel szemben egy zsírúj Ford Focus. Nem a legjobb autó a világon, de szégyenkezni sem kell vele. Az OTP is lehetett volna egy pénznyelő, de Csányi Sándor irányítása alatt egy jelentős régiós bankká nőtt. Csányi most az ország leggazdagabb embere. Vagyona az elmúlt évben 135-ről 150 milliárdra növekedett. Még az egy éves növekmény a 15 milliárd is felfoghatatlan. Nem olyan régen 3 milliárd körül lehetett nyerni a lottón. Mi az esélye annak, hogy valaki egy éven belül ötször legyen ennyire szerencsés? Ennyit ér Csányi. 

Mennyit nőtt a miniszterelnök vagyona ugyanezen időszak alatt? Talán neki is 15 milliárdot, talán a felét, negyedét, tizedét, századát? Remélem érzi mindenki a feszültséget. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr466135819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása