HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Pro és Kontra

2020.05.14. 13:06 Steve123

Néztem egy videót, ami a szakmámhoz tartozó két új technológiát mutatott be. Részletezték, hogy mit tudnak, összehasonlították őket egymással és a régi technológiákkal, felsorolták a jó és rossz tulajdonságaikat. Mindenki tudja, hogy mindennek van jó és rossz tulajdonsága is. Ha valamiről csak jót vagy csak rosszat hallasz, akkor biztos lehetsz benne, hogy megvezetnek. A videó végén adtak egy szubjektív véleményt, hogy a készítő melyik technológiát találja jobbnak, de hangsúlyozta ez nagyban függ az ember személyes preferenciájától.

Reggel a Kossuth rádiót bekapcsolva nem fárasztottak a dolgok árnyalásával. A kormány nagyon jól teljesít koronavírus ügyben. Egy angol tanulmányt idéztek, hogy nálunk jelent meg legkésőbb a járvány, de mégis mi hoztuk meg legkorábban a korlátozó intézkedéseket. Minden nagyon szép, minden nagyon, mindennel meg lehetünk elégedve.

Ezzel szemben a Pesti út idősotthon, ami az ellenzék, Karácsony Gergely felügyelete alá tartozik, a hanyagság és gondatlanság fellegvárra. Találtak olyan hozzátartozott, aki szerint a rokona még vizet is alig kapott! Karácsony pedig csak vádaskodik és nem ismeri el a felelősségét.  El is indítottak egy újabb vizsgálatot az ügyben ismeretlen tettes ellen. De a Kossuth rádió tudja ki a felelős.

Lehetne szomorúan mosolyogni, hogy a közszolgálati rádió elégtelent kapott közszolgálatiságból és jelest propagandából. Mikor jutunk oda, hogy személyesen Karácsony ellen emelnek vádat, hiszen nyerni mert Budapesten? 

Männchen pro contra Mousepad - rectangular - 23cm x 19: Amazon.co ...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr5115692438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása