HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Vona Gábor a politikus

2014.04.02. 14:16 Steve123

Az infó rádión 1, 2 volt egy riport Vona Gáborral. Korábban azt írtam, hogy a Jobbik, akkor tudna tovább erősödni, ha Vona Gábor a háttérbe vonulna, mert róla már ösztönösen az antiszemitizmusra asszociálnak. A riportot megnézve ezt át kellett gondolnom. Vona Gábor számtalan ponton téved, erre rá is mutatott a riporter (pedig ez nem szokása).

  • ha mi védjük a piacunkat, akkor a németek is védeni fogják az övükét
  • nem lehet nyugati fizetéseket adni, mert az ország GDP-je nem nyugati
  • azért importálunk, mert az jobb vagy olcsóbb
  • ...

Ezekre próbált válaszolni Vona, de igazán jó válasza nem volt. Nem is csoda, hiszen erősen populizmus szagú dolgokat nehéz megindokolni.

Viszont annak ellenére, hogy én nem hiszem, hogy ki kéne lépni az EU-ból, nem hiszem, hogy lehet munkát teremteni varázsütésre, nem hiszem, hogy a boltok polcainak 80%-a magyar kell, hogy legyen, de mégis le a kalappal Vona Gábor előtt.

Intelligens, stílusos, rendszerben tud gondolkodni.  Érdekes meglátás volt, hogy hazánknak Németország, Oroszország és Törökország között kell egyensúlyozni. A semmiből épített fel egy pártot. Az is érdekes, hogy a visegrádi országok helyett, Lengyelország, Magyarország és Horvátország kapcsolatát kell erősíteni. Volt bátorsága, elmondani egy témáról, hogy ő ahhoz nem ért. Tud fontossági sorrendet kezelni. Nagyon jól látja, hogy a külföldön dolgozók esetében reális veszély, hogy ők elvesznek az országnak. 

Nagyon sok dologban nem értek egyet Vona Gáborral, de az a hangnem, amit képvisel, a fiatalsága, az új seprű hatás miatt, lehet hogy látjuk még többet is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr135890586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása