HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Quaestor, mire elég a BEVA?

2015.04.02. 18:00 Steve123

6 millió forint ez a BEVA biztosítás felső határa. Ez azért fontos, mert bebizonyosodott, hogy a hatósági ellenőrzés nem sokat ér. Egy bróker cég ellophatja az ember pénzét, üzletelhet évtizedig, fényes nappal, sőt még az állam is ügyfél lehet. Ha eltűntek az értékpapírok, akkor fizet a BEVA. 

Mennyire életszerű, hogy csak 6 millió forint a biztosítás felső határa? Abból nem hogy házat, de még egy lakást sem lehet venni! Vagy tényleg azt gondolják, hogy az a megoldás, ha több cégnél van számlája valakinek? Mi a helyzet a vállalkozásokkal, cégekkel?

Végre meg kell emelni a BEVA felső határát legalább 30 millióig. Ez azzal fog járni, hogy a BEVA tagoknak nagyobb lesz a havi költségük, amit az ügyfelektől fognak beszedni, magasabb számla díjként. Ebben az országban, ahol a felügyelet ennyit ér, vállalni kell ezt a plusz költséget!

1 komment

Címkék: Tarsoly Quaestor

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr297333128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása