HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Spar a zabigyerek

2015.07.21. 17:57 Steve123

Lázár János: "Nyugodjanak meg, többet fognak fizetni ezek a cégek, mint az eredetileg tervezett 40 milliárd forint volt. Annyival többet, ami elveszi majd a kedvüket attól, hogy feljelentsék Magyarországot."

- Apu ez nem igazságos. Azt mondtad, hogy az egykulcsos adó igazságos, engem mégis több kulcsossal szívatsz. Kérdezzük meg a bíró bácsit, hogy erről mit gondol. 

- Kuss legyen hülye gyerek. Nem érdekel, hogy mit mond a "bíró bácsi", úgyis az lesz, amit mondtam. Én vagyok a felnőtt, te meg csak egy zabigyerek. 

 

Ennél arrogánsabb szituációt nehéz elképzelni. Kérdezzük meg Lázártól, ha ezek után merjük, hogy minden állami intézkedés, szabályozás tökéletes? Ha így van, akkor tényleg felesleges a bírósághoz fordulni. Más cégek, állampolgárok is számíthatnak hasonló eljárásra? Ha mondjuk a NAV megbírságol és vitatni merem, akkor számíthatok a terrorelhárítókra? Miért igazságos, hogy a Coop-ok különálló boltokként a legkisebb sávban adózzanak, a Spar, Tesco pedig egy cégként a legnagyobban? Amennyiben a Spar boltonként hozna létre céget (ahogy a Coop), akkor ő is alacsony kulcs szerint adózhatna, vagy ez csak arroganciájának egy újabb jele lenne? 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr747645014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása