HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Vidám hírek!

2018.06.16. 18:53 Steve123

Nagyon lehangoló, hogy a hírportálok a szenzációt részesítik előnybe. Szörnyűséges baleset, brutális támadás, megdöbbentő vallomás. Mindenki számára ismerősek ezek a fajta címek. Először csak magában morfondírozott az ember, hogy ezek valójában jelentenek-e valamit? Milyen lehet az a támadás, ami nem brutális? Barátságos támadás, kedves támadás? Aztán egy idő után az ember rájön, hogy csak az a lényeg, hogy minél mellbevágóbb legyen a szalagcím. Valamikor aztán besokal mindenki. Miért nincs egy olyan oldal, ahol nem a halál, erőszak, baleset van a középpontban, hanem vidám hírek.

Aztán egyszer megtaláltam ezt az oldalt: https://www.happynews.com/index.aspx

Nagyon jó kis oldal volt. Találmányokról, megható történetekről, érdekességekről szólt ez az oldal. Egészen 2013-ig, amikor már nem frissült többé. Szomorú dolog ez, de nincs mit tenni.

Aztán múltkor hallgattam a Kossuth rádiót és rájöttem, hogy ott is csak jó hírek vannak. A kormány sikert sikerre halmoz. A gazdaság hasít. Vannak ugyan negatív erők, ezek a migránsok és valami soros, de ezek csak ideiglenes akadályok. A kormány mindent a kezében tart. Ha most látogatna meg minket Ferenc József most is azt mondaná, hogy Minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve.

Csak az a fránya valóság ne rontaná el a képet.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr3114052574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása