HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Lottó károsultak harcoljunk az igazunkért!

2013.07.20. 10:35 Steve123

Avagy akiket meg kell segíteni a devizakárosultak után

Több, mint 40 éve lottózom. Általában 3-4 szelvényt töltök ki, meg havi szelvénnyel játszok fix számokkal. Néha-néha volt kettesem és két vagy három alkalommal hármasom is. Egyszer pedig majdnem lett egy négyesem, csak két számot is eggyel arrébb raktam. Eddig szótlanul fizettem ki minden hónapban a lottó árát, de most már elég! Elment egy nagy halom pénz és hol van az eredménye? Tudtam, hogy nem lehet rögtön nyerni, de nem csak egy szelvénnyel játszottam és hosszú évekig türelmes voltam, de már nem tudok az lenni. Beszedik a pénz és minden héten csak annyit mondanak, hogy sajnos nem nyert. Mikor fogok nyerni végre? Csalás az egész! Olyan számokat húznak ki, hogy senki ne nyerjen, ezt mindenki tudja. A végén meg elosztják egymást közt a lovét. Az időnkénti kettesek és hármasok csak azért vannak, hogy ne hagyjuk abba az egészet. Húzzák a mézesmadzagot, de azt nem lehet utolérni. Azt meg, hogy képzelik, hogy az ötös milliárdokat ér a négyes meg csak néhány milliót? Sokkal igazságosabb lenne, ha egyenletesen osztanák el a pénzt. Persze az se biztos, hogy ténylegesen megnyerik az ötöst és nem az is átverés. Maffia az egész! Ezt nyíltan ki kell mondani! 

Itt az idő változtatni a dolgokon. Adják vissza az évek során összegyűlt szelvények árát! Nem kaptam érte semmit, akkor meg milyen alapon tartják meg? Tudom, hogy nem vagyok egyedül, rajtam kívül milliónyi lottó károsult van még. Minket átvertek! Azt mondták, hogy ez csak játék, de olyan játék, amiben nem lehet nyerni. Akkor viszont kérjük, követeljük vissza a pénzünket! Az egészből csak az államnak és Szerencsejáték Zrt-nek volt haszna. Az állam, ahelyett, hogy megvédte volna az embereket, hallgatott, mert rengeteg adót szedett be így. Olyan kormány kell, ami az emberek és nem a Zrt-k érdekét nézi! Itt az ideje, hogy hozzanak egy olyan törvényt, hogy visszakapjuk a kicsalt pénzt, de legalább egy részét! Jobb, ha a politikusok az eszükbe vésik, hogy a lottó károsultak még a nyugdíjasoknál is többen vannak. Nélkülünk itt nem nyer választást senki. Mi csak igazságot akarunk.

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr95416006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobemara 2013.07.20. 19:47:23

:-)
:-)
Micsoda megvilágosodás: az egészből csak az államnak és a Szerencsejáték Zrt-nek van haszna.

Hát hiszen pont erre találták ki.
:-)

Steve123 2013.07.21. 05:49:11

@Bobemara: "Hát hiszen pont erre találták ki."

Pont ezért kell most hozni egy új törvényt, vagy módosítani az alkotmányt. Hogy végre a kisember járjon jól. :)

Celtic 2013.07.21. 19:29:56

Hasonlo a helyzet, csak a "majdnem-negyesnel" nekem egy szam ment arrebb kettovel es igy csak haromasom lett. Azota inkabb hatos lotto...

De ha alairast kell gyujteni vagy menetelni a Szerencsejatek Zrt. igazagatojanak palotaja ele, szoljatok nekem is! Hozok magammal meg egy embert is!

Steve123 2013.07.22. 07:54:29

@Tyreo: "Széééép :))"

Házi feladat: írni egy kommentet, az OTP részvényesek megsegítésére is. A magyar gazdaságot akarjuk támogatni a külföldi multik ellen, erre egy hét alatt 10% esik az OTP árfolyama.

kicscsávók 2013.07.25. 11:50:20

Mi lesz a Totó és a TippMix károsultakkal? Azokat ki menti meg? A loviról és a pókerről nem is beszélve... :)

Füredi Károly 2013.07.25. 12:10:19

A lottó nem más, mint a hülyék reményadója.

Steve123 2013.07.25. 13:21:04

@Füredi Károly: "A lottó nem más, mint a hülyék reményadója."

Ez így van, de mivel hiába reménykedtünk, kérjük vissza a pénzt! :)

Teragigamega lélek 2013.08.01. 14:32:29

@Steve123: Jól mondod! A szerencsejáték ZRT alattomosan növelte a szelvények árát! Folyamatosan egyre többe került a lottózás, amivel közben bizonyíthatóan egy fillért se nyertem már évek óta.

Javaslom, hogy ha az állam nem hallja meg a sok lottókárosult hangját, akkor lépjünk a tettek mezejére!
Menjünk ki az utcára és ha kell, álljuk el egy lottózó bejáratát, adott esetben akár törjük be az ablakát is!
Nem félek összecsapni a rendőrökkel se, ha a szerencsejáték-tőkések elleni harcról van szó!

Sokan mondják, hogy a notórius lottózók fölkészülhettek arra, hogy bőven 100 Ft fölé fog emelkedni a lottószelvény ára.

Mi, a lottókárosultak viszont azt mondjuk: ez fölháborító és rajtunk, évekig kitartó lottózókon nem csattanhat az ostor, ekkora emelkedést nem vagyunk hajlandóak benyelni. Követeljük, hogy a politikusok azonnal lépjenek, különben lottókárosultak tömegei fogják az utcákat ellepni!

Követelésünkkel egészen Strasszburgig megyünk! :D

KevinMulder 2013.08.06. 17:38:47

A devizaadósokkal vont párhuzam egy kicsit problémás.

Ha megnyernéd a lottót, de azt mondanák, hogy ok, megnyerted a 1.5 milliárdot, de spermiumban. Akkor lenne párhuzam.

stark (a fideszre szavaztam 2010ben) 2013.08.08. 14:43:28

@KevinMulder: Jah, hiszen köztudott hogy a devizahitelesek sem kaptak pénzt, amin házat, autót, lapostévét vettek, hanem csak rájuk fröccsentették a spunkent.
süti beállítások módosítása