HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Quaestor, Lázár össze-vissza beszél

2015.04.02. 18:25 Steve123

Lázár: "ha nem a pénzügyi szektor, akkor ki segítsen? A pénzügyi szektornak együttesen, kollektíven kell helytállnia"

Tisztelt Lázár Úr!

Értem a logikáját, de vigyük tovább a gondolatmenetet. A Quaestoré volt az ETO, az ETO-t az Audi is támogatta, ergo az Audinak kell megfizetni a kötvényesek kárát. Sőt menjünk tovább! Tarsolynak politikai kapcsolatai voltak / vannak. Ugye sejti mire gondolok? Fizessék meg a politikusok a kárt! Tudom, hogy a magyar politikusok nevén nincs sok pénz, de gondolom nem nehéz hozni egy törvényt, hogy a politikusok rokonai és barátai is vagyonukkal feleljenek. 

Üdvözlettel,

egy Quaestor károsult

 

Lázár: "Azok, akik ebből a kamatból részesültek, az átlagosnál nagyobb kockázatot vállaltak és az átlagosnál jobban is kerestek, mintha egy szolidan működő bank ügyfelei lettek volna. Így tehát ilyen értelemben már részben kompenzálódhatott a veszteségük is."

Tisztelt Lázár Úr!

Örömmel hallgattam a nyilatkozatát. Eddig mérhetetlenül kétségbeesett, dühős és csalódott voltam, hogy sok év megtakarítása eltűnt. Mérges voltam a Tarsolyra, hogy ellopta a pénzt és mérges a felügyeletre, hogy hagyta. Szavai megmutatták, hogy valójában már meg is kaptam a kívánt segítséget, magától a Quaestortól. Ma már sokkal jobban fogok aludni. Elnézést kérek, hogy kötvényvásárlásommal részt vettem ebben a "nyilvánvaló" piramis játékban. 

Őszinte tisztelettel,

egy másik Quaestor károsult

Szólj hozzá!

Címkék: Tarsoly Quaestor

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr527333974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása