HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Egységben a gyengeség

2015.11.06. 16:58 Steve123

Orbán Viktor a héten arról beszélt, hogy idegen hatalmak akarják meggyengíteni Magyarországot és Európa országait. Ennek egyik eszköze a menekülthullám. Szerinte nem lehet  véletlen, hogy egyszerre ennyi menekült indult útnak. A másik eszköz a nemzetállamok szuverenitásának eltaposása, a brüsszeli bürokraták hatalmának erősítése.

Hogy mennyire vannak sötét erők a háttérben, azt nem tudom, de van egy másik olvasat is. Idegen hatalmak akarják meggyengíteni Európát, hogy az USA és Kína elsőségét sose tudja veszélyeztetni egy integrált Európa. Ennek eszköze a nacionalizmus (patriotizmus) ösztönzése. Véletlenül se adjon át egy ország jogkört Európának, sőt a meglévőket is kérje vissza. Segíteni kell a Skótokat, a Katalánokat, ... a függetlenségük kivívásában. A közös pénzt, a Schengeni övezetet alá kell ásni, Görög válsággal, menekült hullámmal.

Mindenki döntse el, hogy melyik forgatókönyvnek hisz.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr208055698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása