HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

A Quaestor feszámoló biztos sem tud számolni!

2016.04.22. 15:59 Steve123

Hányszor fognak lopni a Quaestorosoktól? Először Tarsoly lopott tőlük. Ne feledjük, hogy nyíltan, a hatóság tudtával, politikai hátszéllel csinálták. A felháborodás akkora volt, hogy állambácsi Vis major-nak minősítette az esetet és döntött a kártalanításról, hogy senki se tegyen fel több kellemetlen kérdést. Aztán, ahogy a kedélyek megnyugodtak, akkor jött a második lenyúlás. Módosították a kártalanítási törvényt úgy, hogy régen lezárt kötvényeket, sőt lezárt számlákat is belekevertek. Egy cél volt, hogy miközben továbbra is teljes kártalanításról beszéltek, a kártalanítás harmadával csökkent.

Felejtsük el ezt mind, fogadjuk el, hogy a kártalanítási törvény szent és megváltoztathatatlan. A felszámoló biztosnak nem sikerült helyesen kiszámolni a még visszajáró összegeket. A hiba azoknál jelentkezik, akik QFH típusú kötvényt vettek, náluk is különböző mértékben. A felszámolóbiztos, Ádám Éva, nem tudja a különbséget a kamat és a hozam között. Voltak, akik részletes kimutatást kértek a számolás menetéről, de persze újból csak egy összesítést kaptak, nehogy ellenőrizni lehessen a számolást. Sírva röhög az ember, amikor Ádám Éva bizonygatja, hogy márpedig jó a számolás, pedig nem. Az adó a hozam 16% kellene, hogy legyen, de nem jön ki. Szégyen és gyalázat, hogy harmadszorra is megpróbálják lehúzni az embereket!

Ezek után mennyire lehet megbízni a következő levélben???

Szólj hozzá!

Címkék: Quaestor

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr128655246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása