HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Kormányzati információ vagy párt propaganda?

2020.05.08. 11:36 Steve123

Munkába menet látom, hogy az eddigi kijárási korlátozás plakátokat felváltották a visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat plakátok. Ez kiütötte a biztosítékot nálam. A kijárási korlátozásról szóló plakáttal szerintem senkinek nem volt baja. A visszaépítjük a 13. havi nyugdíjat egyértelműen párt propaganda. Lehet azzal érvelni, hogy nincs éles határvonal kormány és a kormányozó párt között, de az emberek tudják, hogy ez már a választási kampány része. Ha a fidesz kasszából fizették volna ezeket a plakátokat, akkor egy rossz szavam nem lenne. Szerintem nem helyes, ha a kormány párt a párt pénztár részének tekinti a költségvetést.

A szomorú, hogy ezen már senki sem lepődik meg. Felírták a plakátra, hogy kormányzati információ és ezzel mossák kezeiket. Volt már hasonló plakát kampány. Volt, amikor 12 Soros plakátot számoltam egymás után. Kell a bevétel a plakátos haveroknak. 

A plakát üzenete egy külön litániát ér meg. A 13. havi nyugdíjat ugyanaz a kormány vette el, amelyik most visszaépíti. Csakhogy az első feléről most mélyen hallgatnak. Az 1984 című könyvben van egy rész, amikor magyarázzák a rendszer működését. - "A" az ellenségünk "B" a barátunk. Aztán jön egy éles váltás. "B" a barátunk és "A" az ellenségünk. Ez mindig is így volt. Aki, nem ezt mondja az lázad a rend ellen. Az embereknek meg kell tanulni, hogy átállítsák az agyukat az új igazságra. - Elég abszurd volt, kicsit nevetséges is. Az emberek nem ennyire ostobák. Aztán körülnézek és látom, hogy a Kelet a barátunk, Brüsszel az ellenségünk. A fiatal Orbán Viktor még nem ezt mondta. A 13-dik nyugdíjjal is 180 fokos a fordulat. Nem foglalkoznak már a nyugdíjrendszer fenntarthatóságával, hogy most elsősorban a munkahelyekre kell koncentrálni, hogy költségvetési hiányból adnak emelést. A nyugdíjas szavazatokat most meg kell venni.

 

Propaganda 4.0 – Countercurrents

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr8715670636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása