HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

A fogyatékosok felülvizsgálata

2012.07.06. 11:15 Steve123

Hír: egy mszp-s képviselő náci módszernek tünteti fel a felülvizsgálatokat

11. Kéz nélküli vagy láb nélküli embereket küldenek Magyarországon dolgozni? Ha valaki tud ilyen esetről, akkor írja meg, mert a médiából úgy tűnik, hogy igen, de példáról én még nem tudok.

12. Csak az volt a képviselő célja, hogy egy kis túlzással ráirányítsa a figyelmet a problémára? Ha igen, átlépett-e egy vonalat?

13. Külföldön mit gondolnak Magyarországról? Az USA-ban voltam tavaly, Egy kutató intézményben dolgozó ember kérdezte tőlem, hogy mekkora az elnyomás itt. Az volt a benyomása, hogy Magyarországon, ha kritizál az ember, akkor rögtön jönnek a titkosrendőrök. Ez azért volt nagyon szomorú és meglepő is, mert általában az sem tudják, hogy létezünk. Volt nektek is pozitív vagy negatív tapasztalatotok ezen a téren?

14. Nektek van az ismeretségi körötökben, olyan, aki úgymond, lerokantatta magát? Már maga a szó is igen érdekes, mert elég jól kifejezi, hogy az egyén döntésén és az orvos befolyásolhatóságán múlik. Sok embernek van olyan panasza, amit ilyen vagy olyan súlyosnak is lehet tekinteni.

15. A felülvizsgálatot végző orvosok vajon kaptak szóbeli figyelmeztetést, hogy aztán tessék szigorúnak lenni?

16. A felülvizsgálat eredménye ellen lehet fellebbezni?

17. Ellenőrzik az orvosokat, hogy meggyőzhetőek-e? Volt erre már példa, van erre szankció?

Szólj hozzá!

Címkék: mszp rokkant felülvizsgálat

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr454632764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása