HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Orbán Viktor ma a Kossuth rádióban

2012.07.27. 08:00 Steve123

Most hallgatom a fent említett beszédet. A riporter megint nincs a helyzet magaslatán. Párbeszéd helyett, inkább monológot hallunk. Én ezeket kérdeztem volna.

31. Miért fontosak patikusok? Miért nem más társadalmi csoportokat, foglalkozásokat támogatnak kedvezményes kamatú hitellel?  Miért fáj bárkinek, hogy akár Tesco-ban vegyek egy algopirint?

32.  Az EU-s pénzek lehívása nem megy. Ismét elhatározták, hogy legalább 90%-t lehívnak. Eddig miért nem változtattak? Sokszor hallottuk az elmúlt 8 évet. Lassan lehet beszélni elmúlt 2 évről is.

33. Ha nem érzelmi kérdés az IMF megállapodás, akkor miért kell ez a fajta retorika? Néha úgy érzem, hogy Matolcsi álomvilágban él, Orbánnak egyik lába azért a talajon van, Varga Mihály pedig a racionalitás embere. A három közül melyik stílusa szimpatikus nektek.

34. Egyfolytában egyes szám egyes személyt használ. Én bevezettem ezt és ezt az adót, meg fogom oldani ezt a kérdést, stb. Ez tudatos retorika?

Szólj hozzá!

Címkék: fidesz 180 perc Orbán

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr654681099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása