HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

A Quaestor szerint nem kell újraszámolni a rosszul számolt hozamokat

2016.05.18. 15:28 Steve123

Sok károsultnak rosszul számolták a bruttó hozamot, mert a megkapott pénzből nem a befektett összeget vonták ki, hanem a névértéket. Ez a nagy kérdés:

Ha a 10.000 ft névértékű, 10% kamatú QFH kötvényt megveszem két héttel a lejárat előtt 10.950 ft-ért. Két hétre rá megkapom a 11.000 ft-t, akkor az önök számolása szerint mennyi a bruttó hozamom? 1000 ft vagy 50 ft? 

A választ lent lehet olvasni. Nem tudom, hogy nem értik a problémát vagy nem érdekli őket. Úgy tűnik, senkit sem.

 

"Tisztelt Ügyfél!

Alábbi megkeresésére hivatkozva tájékoztatjuk, hogy a Kárrendezési Alap a Quaestor kötvénykárosultak által felvetett észrevételeket megvizsgálta, és nem talált olyan, a Kárrendezési törvény szabályaival ellentétes eljárást a hozamszámítás során, ami indokolttá tenné a kárrendezési összegek újraszámolását. A kárrendezési eljárás továbbra is a jogszabályban foglalt határidők figyelembevételével folyik.

Amennyiben igényt tart rá, a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” nyilvántartási rendszeréből pénzszámla és értékpapír-számla kivonatnyomtatható, amelyek tartalmazzák a kötvényekkel kapcsolatos értékpapír- és pénzmozgásokat, hozamokat. Az Üzletszabályzat mellékletét képező Kondíciós Lista szerint az eseti számlakivonat költségtérítési díja 1.000,- Ft/db, mely maximum 5 oldal kivonat esetében érvényes.Amennyiben a kinyomtatott kivonat meghaladja az 5 oldalt, akkor a költségtérítés 200,- Ft/oldal.

Kérjük, hogy jelölje meg azt az időintervallumot, melyre vonatkozóan igényt tart a pénzszámla és értékpapír számlakivonatokra.

Ezt követően a megjelölt iratok alapján megküldjük Önnek a végleges díjtételt, melynek megfizetését követően az iratokat azonnal postázzuk Önnek. Az iratok megküldésére e-mailben nincs lehetőség.

Szíves visszajelzését várva,

Tisztelettel:
QUAESTOR Értékpapír Zrt. f.a."​​​

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr768728088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása