HTML

Kérdezzünk bátran! A nem tudással nincs gond, ha merünk tenni ellene.

Érdemi konzultáció

2017.04.23. 07:37 Steve123

A nemzeti konzultációt annyira lehet komolyan venni, mint a kétfarkú kutyapárt plakátjait. A kutyapárt legjobb ígérete az "Örök élet + 20 év!" Erről mindenki tudja, hogy a vicc, de a nemzeti konzultációt nagyon sokan komolyan veszik. Kérdéseknek álcázott pártreklám, adófizetői pénzből fizetve. Vajon mi lenne, ha nem olyan kérdéseket tennének fel, amelyek 1) értelmetlenek 2) elferdítik a tényeket 3) nem egyértelműek 4) sulykolják, hogy mi a helyes válasz?

Tegnap megérkezett Orbán Viktor levele a konzultációval kapcsolatban. Ostoba kérdésekre csak ostoba válaszokat lehet adni. Ha igazán az emberek véleményére lennének kíváncsiak, akkor hasonló kérdéseket tettek volna fel. Bizonyára ezek a kérdések sem teljesen semlegesek, de érdemibb lett volna egy ilyen konzultáció.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdezzbatran.blog.hu/api/trackback/id/tr1012445987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása